Πέμπτη 3 Μαΐου 2012



  Η υποκρισία της αθωότητας



        Ένα μεγάλο μπράβο στα ΜΜΕ και ειδικά στην τόσο ψύχραιμη και φερέγγυα ελληνική τηλεόραση. Χθες βράδυ έμαθα κάτι που αγνοούσα παντελώς. Ξέρατε εσείς ότι υπάρχουν ιερόδουλες φορείς του AIDS; Το ξέρω σας σοκάρω, δε μπορείτε να το πιστέψετε. Στην όμορφη, αμόλυντη, ηθικά πεντακάθαρη Ελλαδίτσα μας να συμβαίνουν τέτοια πράγματα! Τς, τς!  Εγώ να φανταστείτε δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν ιερόδουλες! Κάθε φορά που πέρναγα από το κέντρο νόμιζα πως τα κορίτσια στα πεζοδρόμια τα είχε βάλει ο Καμίνης να του κάνουν δημόσιες σχέσεις. Να μη σας πω για το AIDS. Τόσα χρόνια που είχαν να το θυμηθούν οι παντογνώστες της tv μας, είχα πιστέψει ότι απασχολεί μόνο κάτι ντιντίδες στη Μύκονο.
       Καλά, έχουμε λαλήσει τελείως; Είναι δυνατόν να προβάλλουν το θέμα ως νέο λες και γεννήθηκε το πρόβλημα εχθές; Όταν το AIDS είχε πρωτοεμφανιστεί, για χρόνια όλοι μιλούσαν για αυτό. Στην αρχή είχε επικρατήσει πανικός μέχρι να γίνει απόλυτα βέβαιο ότι δεν κολλάει όσο εύκολα νομιζόταν. Βέβαια είχαν προλάβει να θυματοποιηθούν εκατοντάδες φορείς, να απολυθούν από τη δουλειά τους, να απομονωθούν από τον κοινωνικό περίγυρό τους και να υποστούν κάθε είδους ρατσιστική διάκριση, ειδικά αν ήταν ομοφυλόφιλοι. Τα χρόνια πέρασαν, το AIDS θεωρείται πια χρόνια νόσος, έπαψε να πουλάει και εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα. Λες και δεν μολύνονται κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι, ειδικά στην Αφρική και χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας. Λες και δεν ξέρουμε ότι το σεξ είναι ο βασικός τρόπος μετάδοσης του και προφανώς οι ιερόδουλες που συνευρίσκονται με τόσους άνδρες καθημερινά έχουν πολλαπλάσιο κίνδυνο μόλυνσης. Και είναι να απορεί κανείς πως άνδρες, νοήμονες με δικαίωμα ψήφου που μεθαύριο θα ασκήσουν (Θεός φυλάξοι!) θεωρούσαν μεγάλη τύχη να βρουν κάποια από αυτές τις κοπέλες να δεχθεί να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη! Καλά, κανείς δεν τους είπε για τα ΣΜΝ; Δε θέλω να σκεφτώ πως αρκετοί από αυτούς ήταν παντρεμένοι που χωρίς καμιά αιδώ μετέφεραν την ασθένεια στην ανυποψίαστη γυναίκα τους.
       Ο βαρύς πέλεκυς της τυφλής (λέμε τώρα) ελληνικής δικαιοσύνης θα πέσει στα κεφάλια των -αλλοδαπών κυρίως- γυναικών  "που σκορπούσαν το θάνατο" (sic) στα ανυπεράσπιστα και αθώα ελληνόπουλα κι όχι σε όλους αυτούς, έμπορους λευκής σάρκας, νταβατζήδες, επίορκους αστυνομικούς κ.ά. που έφεραν με ψεύτικα όνειρα κορίτσια που κατέληξαν στα βρώμικα κρεβάτια "υγιών" ανδρών να κολλάνε AIDS και που εκείνα με τη σειρά τους αναγκάζονταν να μη σταματάνε τη "δουλειά" και να συνεχίζουν τον κύκλο του εφιάλτη. 
       
           




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου